De ce noi?

POVESTEA NOASTRA

A fost infiintat in 2005 de Viorica Dancescu pentru a satisface nevoile de substante chimice a societatilor din jurul Ploiestiului, principalul obiect de activitate fiind distributia de reactivi chimici pentru industrie, laboratoare si statii de epurarea apei.

SAMCHIM este inca administrata de Viorica Dancescu.

Punind accent pe construirea de relații, Samchim a devenit cunoscut pentru a fi receptiv și dispus să lucreze cu clienții și furnizorii săi pentru a obține succesul reciproc și pentru a găsi oportunități care au încurajat creșterea. Samchim a crescut constant, extinzându-se într-o varietate de domenii de produse chimice: hipocloritul de sodiu, acizi, baze si alte substante tehnice.

Incepind cu 2018, familia a început executarea planului de succesiune pentru a asigura stabilitatea companiei în continuare. Procesul de succesiune este conceput pentru a asigura continuarea relațiilor existente, stimulând în același timp creșterea durabilă. Acest angajament continuu a dus la consolidarea familiei Samchim.

Familia Samchim, nu este doar familia Dancescu, ci o întreagă echipă profesionistă care împărtășește viziunea și valorile de bază pe care a fost construită societatea. Familia Samchim include personalul, clienții și furnizorii noștri, deoarece toți lucrăm împreună pentru a crea succes.

Filosofia noastra

Siguranță

„Siguranța în primul rând” nu este ceva ce spunem doar, este prioritatea noastră principală atunci când luăm toate deciziile. Cea mai importantă responsabilitate pe care o avem este să asigurăm siguranța echipei noastre și a dumneavoastră. Samchim a participat activ la programele de siguranță și a contribuit la dezvoltarea celor mai bune practici pentru societăţile care tratează apa potabila folosind hipoclorit de sodiu.

La Samchim, siguranța este prima noastră prioritate în luarea deciziilor; siguranța echipei noastre și a dvs. Samchim a dezvoltat Politica în domeniul sănătății, siguranței și protecției mediului, pe baza cunoștințelor noastre extinse despre industriile pe care le deservim. Scopul nostru este de a preveni incidentele, asigurându-ne că fiecare este instruit corespunzător pentru a-și îndeplini rolul în cadrul companiei. Angajarea salariaţilor este încurajată prin participarea activă la identificarea și gestionarea riscurilor, inspecții complexe la fața locului și respectarea completă a reglementărilor.

Angajamentul Samchim-ului față de siguranță este simplu: toată lumea se duce acasă în siguranță la sfârșitul zilei! Pentru a reuși, lucrăm cu diligență cu toate părțile interesate (angajați, clienți și alți contractanți) pentru a ne asigura că lucrările noastre sunt sigure.

Responsabilitate

Pentru Samchim, Responsabilitatea este de a face „ce este bine” și de a colabora cu oameni care au aceeași credință. Din interacțiunea noastră inițială cu clientul nostru până la livrarea produsului și în viitor, responsabilitatea continuă să fie angajamentul nostru. Distribuția responsabilă nu este doar un sistem responsabil de gestionare, ci este o etică care este intrinsecă în tot ceea ce facem. Programul este un angajament de a fi răspunzător în timpul ciclului de viață al produsului și de a avea o responsabilitate socială în orice moment.

Angajament

Angajamentul nostru este demonstrat prin furnizarea de produse de calitate, prin construirea de relații. Cel mai important este angajamentul nostru de a ne îmbunătăți în mod continuu sistemul de distributie.

Viziunea noastră la Samchim este de a îmbogăți viața printr-o creștere durabilă prin construirea de relații pe termen lung cu clienții noștri și partenerii noștri de aprovizionare.

Experienta in domeniul substantelor chimice, rapiditatea, promptitudinea, seriozitatea si loialitatea contituie fundamentul societatii noastre.

Pentru a ne ajuta să ne îndeplinim aceste angajamente, ne concentrăm pe îmbunătățirea continuă a operațiunilor noastre prin intermediul sistemului nostru de management al calității ISO (SR EN ISO 9001:2015, 14001:2015 si SR OHSAS 18001:2008 prin intermediul CertRom, in domeniul distributiei de reactivi chimici ) și menținând cel mai înalt nivel de pregătire pentru echipa noastră.

Cine suntem

Viorica Dancescu

Inginer chimist cu experienta de peste 45 ani in domeniul chimiei organice si anorganice. Si-a inceput activitatea in 1981 ca inginer stagiar la Reformare Catalitica in cadrul Combinatului Petrochimic Borzesti. Apoi a continuat ca sef Laborator Central la Combinatul Chimic Valea Calugareasca. Gestionar reactivi chimici indigeni si import la unul dintre cele mai mari holding-uri de succes din Romania.

Alex Dancescu

Absolvent al Facultatii de Geologie si Geofizica Bucuresti. Si-a inceput activitatea in cadrul OMV Petrom SA prin programul Well Academy. A supervizat si proiectat sonde din toata Romania.

Dancescu Stefan

Inginer mecanic cu experienta de peste 40 ani in receptionarea, conditionarea, depozitarea si livrarea cerealelor la Comcereal SA Ploiesti.

Dancescu Radu

Absolvent de gradinita, in formare…