Servicii

Know-how á la familia Dancescu

Samchim a investit pentru a se asigura că echipa sa deține cunoștințele tehnice și know-how-ul de reglementare pentru a vă putea sprijini afacerea.

Dacă aveți nevoie de ajutor cu o nouă reglementare sau dacă aveti nevoie de îndrumător în alegerea produsului corect, vă propunem să vă ajutăm. Vrem sa ne construim afacerea pe tema Siguranță, Angajament și Responsabilitate pentru a vă putea sprijini.

Legislatia romaneasca privitoare la substantele chimice este intr-o continua schimbare pentru a se putea armoniza cu cea europeana. Problemele legislative intalnite de noi de-a lungul a peste 13 ani:

  • Consiliere ADR
  • Fise cu date de securitate
  • Avizare Biocide
  • Precursori de droguri
  • Precursori de explozivi
  • Avizare si inregistrare Reach
  • Legislatie europeana CLP, BPR, PIC, Reach

Nimeni nu poate avea toate raspunsurile, dar noi suntem dispusi sa oferim know-how-ul care l-am dobandit. Daca noi nu avem cunostintele… atunci vom apela specialistii… si tot aflam raspunsul la problemele dumneavoastra.

LIVRARI

Livram unde aveți nevoie, când aveți nevoie.

În calitate de distribuitori a substantelor chimice, livrarea este unul dintre serviciile noastre principale. Cu o echipă de șoferi experimentați și o gamă de opțiuni de livrare, putem livra oricare dintre produsele noastre aproape oriunde (chiar si in varful muntelui). Doar intreaba.

Livrările în vrac

Avem o gamă largă de produse lichide pe care le putem descarca din vrac cu ajutorul pompelor speciale pentru fiecare substanta. Livrările noastre în vrac pot fi efectuate în rezervorul de stocare sau pentru a umple un nou sistem după instalare. Echipa noastră experimentată vă va ajuta să selectați cea mai bună opțiune. Înainte de livrările în vrac, echipa noastră poate vizita site-ul dvs. pentru a vă asigura că totul se va desfășura fără probleme în ziua livrării. Scopul nostru este de a face planificarea livrării sigură și ușoară.

Livrările ambalate

Cu autoutilitarele de max. 3,5to care ne deservesc puteți conta pe noi ca vom fi acolo unde doriti si cand doriti (zilnic, saptamanal sau lunar).

Înțelegem că, atunci când zilele sunt aglomerate, este nevoie de un răspuns rapid. Când este nevoie de produs, echipa noastră va colabora cu dvs. și partenerii noștri pentru a asigura livrarea, chiar dacă nu este programată.

Pentru echipa noastra, asta inseamna sa va cunoasca, ca sa putem fi intotdeauna gata de ajutor.

Pentru a vă asigura că nevoile dvs. unice sunt înțelese, clienților noștri li se oferă experienta unei intregi familii.

AMBALARE LA COMANDA

La Samchim credem că “a cumpara” ar trebui să fie ușor.

Ar putea exista numeroase motive pentru care ambalajul sau dimensiunile standard nu vor funcționa pentru aplicația dvs. de aceea putem ambala cum doriti (respectand legislatia). Echipa noastră va lucra împreună cu dvs. pentru a găsi opțiunile de ambalare care se potrivesc cel mai bine necesităților dvs. unice.

Contactați-ne astăzi, pentru a putea explora posibilitățile.