Despre noi

Povestea noastră

Samchim fost înființată în 2005 de Viorica Dăncescu pentru a satisface nevoile de substanțe chimice a societăților din jurul Ploieștiului, principalul obiect de activitate fiind distribuția de reactivi chimici pentru industrie, laboratoare și stații de epurarea apei.

povestea noastra Samchim

SAMCHIM este încă administrată de Viorica Dăncescu.

dspre.jpg

Punând accent pe construirea de relații, Samchim a devenit cunoscută pentru a fi receptivă și dispusă să lucreze cu clienții și furnizorii săi pentru a obține succesul reciproc și pentru a găsi oportunități care au încurajat creșterea. Samchim a crescut constant, extinzându-se într-o varietate de domenii de produse chimice: hipocloritul de sodiu, acizi, baze și alte substanțe tehnice.

Începând cu 2018, familia a început executarea planului de succesiune pentru a asigura stabilitatea companiei în continuare. Procesul de succesiune este conceput pentru a asigura continuarea relațiilor existente, stimulând în același timp creșterea durabilă. Acest angajament continuu a dus la consolidarea familiei Samchim.

Familia Samchim, nu este doar familia Dăncescu, ci o întreagă echipă profesionistă care împărtășește viziunea și valorile de bază pe care a fost construită societatea. Familia Samchim include personalul, clienții și furnizorii noștri, deoarece toți lucrăm împreună pentru a crea succes.

SIGURANȚĂ

„Siguranța în primul rând” nu este ceva ce spunem doar, este prioritatea noastră principală atunci când luăm toate deciziile. Cea mai importantă responsabilitate pe care o avem este să asigurăm siguranța echipei noastre și a dumneavoastră. Samchim a participat activ la programele de siguranță și a contribuit la dezvoltarea celor mai bune practici pentru societăţile care tratează apa potabila folosind hipoclorit de sodiu.

La Samchim, siguranța este prima noastră prioritate în luarea deciziilor; siguranța echipei noastre și a dvs. Samchim a dezvoltat Politica în domeniul sănătății, siguranței și protecției mediului, pe baza cunoștințelor noastre extinse despre industriile pe care le deservim. Scopul nostru este de a preveni incidentele, asigurându-ne că fiecare este instruit corespunzător pentru a-și îndeplini rolul în cadrul companiei. Angajarea salariaţilor este încurajată prin participarea activă la identificarea și gestionarea riscurilor, inspecții complexe la fața locului și respectarea completă a reglementărilor.

RESPONSABILITATE

Pentru Samchim, Responsabilitatea este de a face „ce este bine” și de a colabora cu oameni care au aceeași credință. Din interacțiunea noastră inițială cu clientul nostru până la livrarea produsului și în viitor, responsabilitatea continuă să fie angajamentul nostru. Distribuția responsabilă nu este doar un sistem responsabil de gestionare, ci este o etică care este intrinsecă în tot ceea ce facem. Programul este un angajament de a fi răspunzător în timpul ciclului de viață al produsului și de a avea o responsabilitate socială în orice moment.

ANGAJAMENT

Angajamentul nostru este demonstrat prin furnizarea de produse de calitate, prin construirea de relații. Cel mai important este angajamentul nostru de a ne îmbunătăți în mod continuu sistemul de distribuție.

Viziunea noastră, la Samchim, este de a îmbogăți viața printr-o creștere durabilă prin construirea de relații pe termen lung cu clienții noștri și partenerii noștri de aprovizionare.

Experienta in domeniul substantelor chimice, rapiditatea, promptitudinea, seriozitatea si loialitatea contituie fundamentul societatii noastre.

Pentru a ne ajuta să ne îndeplinim aceste angajamente, ne concentrăm pe îmbunătățirea continuă a operațiunilor noastre prin intermediul sistemului nostru de management al calității ISO (SR EN ISO 9001:2015, 14001:2015 si SR OHSAS 18001:2008 prin intermediul CertRom, in domeniul distributiei de reactivi chimici ) și menținând cel mai înalt nivel de pregătire pentru echipa noastră.

Cine suntem

Viorica Dăncescu

Inginer chimist cu experiență de peste 45 ani în domeniul chimiei organice și anorganice. Și-a început activitatea în 1981 ca inginer stagiar la Reformare Catalitică în cadrul Combinatului Petrochimic Borzești.

Alex Dăncescu

Absolvent al Facultății de Geologie și Geofizică București. Și-a început activitatea în cadrul OMV Petrom SA prin programul Well Academy. A supervizat și proiectat sonde din toată România.

Ștefan Dăncescu

Inginer mecanic cu experiență de peste 40 ani în recepționarea, condiționarea, depozitarea și livrarea cerealelor la Comcereal SA Ploiești.

Radu Dăncescu

Absolvent de clasa 0, în formare.