1. Termeni generali

Site-ul www.samchim.ro este detinut de catre societatea SC SAMCHIM SRL, persoana juridica, cu sediul social pe str. Valea Saraca, nr. 14, Valea Calugareasca, PRAHOVA, cod unic de inregistrare fiscala RO17848081, cu numarul J29/1689/2005 in Registrul Comertului PRAHOVA.

Pentru orice informatii suplimentare cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra, va rugam sa ne contactati la numarul 0721.185.778 sau la adresa de email vanzari@samchim.ro

  1. Continutul site-ului

SC SAMCHIM SRL este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra site-ului, continutului si design-ului de pe site.

Utilizatorul are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate ale SC SAMCHIM SRL prevazute de legislatia in vigoare.

  1. Utilizarea site-ului

Utilizarea site-ului intr-un mod contrar legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii SC SAMCHIM SRL se considera o practica abuziva si se pedepseste conform legii.

  1. Legea aplicabila - JURISDICTIA

Litigiile care nu vor putea fi rezolvate pe cale amiabila intre utilizator si SC SAMCHIM SRL, vor fi inaintate spre solutionare instantelor competente, ce sunt guvernate de catre legea romana.

Prezenta sectiune de “Termeni si conditii” poate fi oricand actualizata.