Servicii

În această pagină veți găsi absolut toate informațiile cu privire la serviciile oferite de noi, know-how-ul din spatele afacerii și a lanutului de distribuție precum și informații prețioase despre metodele noastre de ambalare.

Ne-am străduit, pe cât posibil, să oferim acele informații care să va ajute să vă faceți o părere pertinentă despre noi și compania noastră. Dacă nu am reușit să vă oferim îndeajuns de multe informații și aveți nevoie de altele suplimentare, suntem mai mult decât bucuroși să vi le oferim.

Suntem aici pentru a răspunde oricărei provocări. 

Know - How

Samchim a investit pentru a se asigura că echipa sa deține cunoștințele tehnice și know-how-ul de reglementare pentru a vă putea sprijini afacerea.

Dacă aveți nevoie de ajutor cu o nouă reglementare sau dacă aveti nevoie de îndrumător în alegerea produsului corect, vă propunem să vă ajutăm. Vrem sa ne construim afacerea pe tema Siguranță, Angajament și Responsabilitate pentru a vă putea sprijini.

Legislația românească cu privire la substanțele chimice este într-o continuă schimbare pentru a se putea armoniza cu cea europeană. Problemele legislative întâlnite de noi de-a lungul a peste 13 ani:

  • Consiliere ADR
  • Fișe cu date de securitate
  • Avizare Biocide
  • Precursori de droguri
  • Precursori de explozivi
  • Avizare și înregistrare Reach
  • Legislație europeană CLP, BPR, PIC, Reach

Nimeni nu poate avea toate răspunsurile, dar noi suntem dispuși să oferim know-how-ul care l-am dobândit. Dacă noi nu avem cunoștintele… atunci vom apela specialiști… și tot aflăm răspunsul la problemele dumneavoastră.

knowhow.jpg
transportsamchim.jpg

Livrări

Livrăm unde aveți nevoie, când aveți nevoie. În calitate de distribuitori a substanțelor chimice, livrarea este unul dintre serviciile noastre principale. Cu o echipă de șoferi experimentați și o gamă de opțiuni de livrare, putem livra oricare dintre produsele noastre aproape oriunde (chiar și în vârful muntelui), doar întreabă.

Livrările în vrac

Avem o gamă largă de produse lichide pe care le putem descarca din vrac cu ajutorul pompelor speciale pentru fiecare substanță. Livrările noastre în vrac pot fi efectuate în rezervorul de stocare sau pentru a umple un nou sistem după instalare. Echipa noastră experimentată vă va ajuta să selectați cea mai bună opțiune. Înainte de livrările în vrac, echipa noastră poate vizita site-ul dvs. pentru a vă asigura că totul se va desfășura fără probleme în ziua livrării. Scopul nostru este de a face planificarea livrării sigură și ușoară.

Livrările ambalate

Cu autoutilitarele de max. 3,5t care ne deservesc puteți conta pe noi ca vom fi acolo unde doriți si când doriți (zilnic, săptămânal sau lunar). Înțelegem că, atunci când zilele sunt aglomerate, este nevoie de un răspuns rapid. Când este nevoie de produs, echipa noastră va colabora cu dvs. și partenerii noștri pentru a asigura livrarea, chiar dacă nu este programată.

Pentru echipa noastră, asta înseamnă să vă cunoască, ca să putem fi întotdeauna gata de ajutor. Pentru a vă asigura că nevoile dvs. unice sunt înțelese, clienților noștri li se oferă experiența unei întregii familii.

Ambalare la comandă

La Samchim credem că “a cumpara” ar trebui să fie ușor.

Ar putea exista numeroase motive pentru care ambalajul sau dimensiunile standard nu vor funcționa pentru aplicația dvs. de aceea putem ambala cum doriți (respectând legislația). Echipa noastră va lucra pentru a găsi opțiunile de ambalare care se potrivesc cel mai bine necesităților dvs. unice.

Contactați-ne astăzi, pentru a putea explora posibilitățile.

ambalaredamch.jpg