POLITICA DE PROTECȚIE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Vă informam mai jos despre prelucrarea datelor cu caracter personal atunci când utilizați sau navigați pe site-ul pus la dispoziție de SC SAMCHIM SRL.

SC SAMCHIM SRL este responsabila pentru respectarea dispozițiilor din “Regulamentului general privind protecția datelor (GDPR).

Aceasta politica de protecție a datelor cu caracter personal descrie practicile privind colectarea, utilizarea/procesarea și transferul datelor comunicate direct companiei noastre, cât și utilizarea datelor cu caracter personal.

Practicile noastre privind protecția datelor sunt conforme cu legislația aplicabila privind protecția datelor, dar daca din orice motiv, termenii stabiliți în cadrul acestei “Politici de confidențialitate” nu sunt acceptabili pentru dumneavoastră, aveți posibilitatea să ne comunicați obiecția dvs. la adresa de email vanzari@samchim.ro.

Datele cu caracter personal sunt toate datele care se refera la dumneavoastră personal și acestea includ: date generice de identificare (numele și prenumele, adresa, CNP, serie și număr carte de identitate, data emiterii acestuia, data expirării), date de contact (adresa de email sau numărul de telefon) folosite atunci când utilizați website-ul nostru.

Prelucrarea datelor cu caracter personal în contextul utilizării aplicațiilor puse la dispoziție.

În contextul utilizării serviciului de baza, ne-ați pus la dispoziție în scopul înregistrării și prin aceasta, pentru prestarea serviciilor noastre de baza, următoarele date cu caracter personal:

 • Nume și prenume
 • Adresa de mail
 • Număr de telefon
 • Adresa
 • CNP
 • Date identificare carte de identitate, pașaport sau alt act de identitate recunoscut de autorități
 • Adresa de domiciliu
 • Data și locul nașterii

Aceste date sunt necesare pentru efectuarea operațiunilor menționate solicitate de dumneavoastră, conform legislației din Romania.

Organizația noastră nu solicita și nu prelucrează date cu caracter personal din categoriile speciale ci doar date non-sensibile necesare și relevante, cu excepția cazului în care este necesar din punct de vedere legal să facă acest lucru într-o etapa ulterioara. Datele considerate sensibile/cu caracter special ar putea fi, dar nu se limitează la, informații referitoare la rasa sau etnie, opinii politice, religie, calitatea de membru al sindicatelor, sănătate, preferințe sexuale sau cazier judiciar.

Organizația noastră nu permite utilizarea serviciilor de persoane care nu au îndeplinit vârstă de 18 ani, nu colectam astfel date de la copii/minori. Informațiile colectate despre dumeavoastra nu sunt transferate către parteneri sau împuterniciții nostrii, dar comenziile aferente date de dumneavoastră sunt transmise fară a fi însoțite de date cu caracter personal.

Prelucrarea datelor cu caracter personal în scop de marketing/publicitate.

Prin declarația dvs. de consimțământ pentru primirea informațiilor și publicității, dorim să vă informam despre produsele, serviciile, concursurile, sondajele și promoțiile actuale. Daca ați optat pentru o notificare:

 • prin poștă, vă vom procesa date ca numele, prenumele, adresa
 • prin email, vom procesa adresa dvs. de email, care a fost verificată în prealabil
 • la alegerea primirii notificărilor pe telefonul dvs. mobil, vom procesa numărul dvs. de telefon mobil.

Durata stocării datelor

Datele dvs. de baza vor fi păstrate pe durata realizării contractului.

Securitatea datelor

Pentru a preveni accesul neautorizat, pentru a menține acuratețea datelor și a asigura utilizarea corecta a datelor, implementam masuri de securitate fizica, IT și organizaționale rezonabile și adecvate pentru a proteja eficient toate datele cu caracter personal pe care le colectam/stocam/prelucram.

Luam masuri de securitate tehnice și organizatorice pentru a vă proteja datele de accesul nedorit într-un mod cât mai amplu posibil. În afara de securizarea mediului de operare, de exemplu, în anumite zone (cont de client, formular de contact pentru site) folosim procedeul de criptare. Informațiile pe care le furnizați vor fi transmise ulterior, în forma criptata, folosind protocolul SSL (Secure Socket Layer) pentru a preveni utilizarea necorespunzătoare a datelor de către terti. Puteți identifica acest aspect prin faptul că în bara de stare a browserului dvs. apare simbolul unui lacat închis, iar bara de adresa începe cu „https“. Securitatea datelor vă fi ajustata în funcție de stadiul actual al tehnicii.

Dreptul la informare

Aveți dreptul să solicitați oricând informații de la noi despre datele stocate despre dvs., precum și despre originea acestora, destinatarii sau categoriile de destinatari cărora le sunt transmise aceste date și despre scopul stocării.

Dreptul de retragere

Daca v-ați dat acordul cu privire la utilizarea datelor, îl puteți retrage în orice moment cu efect pentru viitor (o data ce serviciile contractate au fost finalizate), fară a vă expune motivele. Pentru aceasta este suficient să trimiteți un email la vanzari@samchim.ro .

Dreptul de rectificare

În cazul în care datele dvs. colectate de organizația noastră sunt incorecte, puteți să ne solicitați corectarea acestora în orice moment pe adresele de email vanzari@samchim.ro.

Dreptul de ștergere

Aveți dreptul să blocați conturile dumneavoastră. Ștergerea datelor dvs. cu caracter personal poate fi efectuata în orice moment, prin intermediul solicitării prin metodelde deja enunțate sau utilizând datele noastre de contact din contractul semnat.

Daca ștergerea contravine obligațiilor de păstrare a datelor stabilite prin lege, contract sau prin reglementari legislative fiscale, respectiv comerciale sau altor motive statutate de lege, în loc de ștergere, se poate efectua numai blocarea datelor dvs. Daca acesta este cazul contului dvs. de client, veți primi o notificare de la noi în acest sens. După ștergerea datelor dvs., nu mai este posibila primirea informațiilor.

Dreptul la obiecție

Aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor în scopuri de marketing direct în orice moment și fară a vă expune motivele. În plus, vă atragem atenția că prin refuzarea tuturor proceselor de prelucrare a datelor, realizarea contractului cu privire la serviciile angajate și desfășurarea programelor pentru clienți pot fi limitate sau nu mai pot fi posibile să fie realizate, rugandu-vă astfel să analizați cu atenție înainte de transmiterea unor astfel de solicitări.

Drepturi extinse în ceea ce privește prelucrarea datelor în scopul evaluării personalizate

În afara de drepturile menționate mai sus, în ceea ce privește prelucrarea datelor în scopul evaluării personalizate aveți dreptul suplimentar la participarea că persoana fizica la procesul de luare a deciziilor, dreptul de a contesta și dreptul de a vă exprima punctul de vedere.

Contact (pentru punerea în vigoare a drepturilor persoanelor vizate)

Dacă ne contactați prin email la vanzari@samchim.ro,

informațiile furnizate de dvs. (adresa dvs. de email, numele dvs. și numărul dvs. de telefon, daca este cazul) vor fi stocate de noi pentru a vă raspunde la întrebări, respectiv pentru a vă satisface solicitarea. Ștergem datele care apar în acest context după ce spațiul de stocare nu mai este necesar sau limitam procesarea daca exista obligații de păstrare stipulate de lege.

Întrebările legate de toate procesările de date pot fi adresate oricând la:

vanzari@samchim.ro sau la numărul de telefon 0721.185.778.

 

Prezenta secțiune de “Politică de confidențialitate” poate fi oricând actualizată.