Hipoclorit de sodiu

Produsul este insotit de Aviz de biocide TP2 si TP5 emis de Comisia Nationala pentru Produse Biocide valabil pana in decembrie 2019 cu prelungire automata avand in vedere ca producatorul si-a inscris produsul in Registrul european R4BP BC-WD048168-32 pentru obtinerea autorizatiei europene!

Eticheta de produs conform dosarului depus la INSP pentru care s-a obtinut Aviz de biocide
Instructiuni de utilizare – parte integranta a etichetei
Etichete de pericol conform Fisei cu date de securitate
PP10, B5 Pentru nr. ONU 1791, grupa de ambalare II, ambalajul trebuie prevăzut cu dop cu supapa de suprapresiune care permite degajarea gazelor în timpul transportului. Conform ADR Volumul II, capitolul 4.1.4.1 Instrucţiuni de ambalare privind utilizarea ambalajelor.
Ambalarea se face doar in canistre speciale (3H1) din plastic (20 litri si 60 litri) sau IBC (31HA1) 1000litri. Hipocloritul de sodiu se supune normelor de transport ADR.
Precauții: Când manipulați această substanță: nu inspirați vaporii, evitați eliberarea în mediul înconjurător, purtați mănuși și îmbrăcăminte de protecție și protecția ochilor sau a fețeiÎn caz de incident: Scoateți imediat toata îmbrăcămintea contaminată. Clătiți pielea cu apă sau duș. Dacă apare iritarea pielii: consultați medicul. Apelați imediat un centru de otrăvire sau medic. Absorbiți scurgerile pentru a preveni deteriorarea materialuluiStocare: Depozitați această substanță într-un loc bine ventilat cu temperatura controlata și păstrați recipientul bine închis.   Samchim detine permis de ambalare si este punct de lucru agreat de producatorul Chimcomplex

*Disclaimer: Datele de contact trimise prin acest formular nu vor fi pastrate, prelucrate sau instrainate, ci vor fi folosite o singura data pentru a te contacta ca urmare a solicitarii tale.
Produsul nu se livrează prin curier. Destinat doar persoanelor juridice.

Documente care insotesc marfa: factura fiscala, aviz de expeditie, certificat de calitate si declaratie de conformitate. La prima livrare se pune la dispozitie: Aviz de biocide TP5 si TP2, Fisa cu date de securitate si Instructiuni de manipulare si depozitare.

Bine de stiut: Conform Ordinului 10/2010 al Ministerului Sanatatii, sfatuim consumatorii sa faca clorinarea apei direct din ambalajele SAMCHIM si a NU transvaza produsul.

Ambalajele sunt canistre de 20 si 60 litri pentru substante periculoase (3H1) cu dop cu supapa de suprapresiune (PP10, B5) sau IBC 1000litri (31HA1) conform prevederilor ADR . Pretul ambalajelor este 20,00 lei + TVA pentru canistre 20litri si 60,00 lei + TVA pentru canistre 60litri (poate varia in functie de cursul valutar). Ambalajele se vor factura suplimentar la livrare. Daca se doreste sa se returneze ambalajele, se emite factura storno la recuperarea acestora in buna stare.

Modalitate de plata pentru primele livrari: Factura proforma sau chitanta

Termen de livrare: in functie de zona geografica. Marfa minima disponibila pe stoc in depozitul nostru este de 2 tone.

Termen de valabilitate: Avand in vedere ca hipocloritul de sodiu produs de Chimcomplex are valabilitate 45 zile, va putem oferi marfa care sa mai fie in termen aproximativ 40 zile conform certificatului de calitate al producatorului.

Transportul ADR: se va discuta individual in functie de zona si cantitatea ceruta. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.